De bedste hair extensions

At der er forskel på kvaliteten af hair extensions ved alle, der har prøvet at spare lidt penge ved at købe de helt billige extensions, som markedet desværre er fuldt af. Det er især gældende, når det handler om extensions af menneskehår – det er dem, der også kaldes for Remi eller Remy hår. Mange af de extensions, der er på markedet i Danmark, stammer fra meget billige leverandører i Kina og Indien, og ofte er de købt hjem til Danmark, uden at importøren har tjekket kvaliteten. Hos bd-store.dk har vi gjort det på en helt anden måde!

Hair extensions med respekt for kvalitet

Alle vores extensions i ægte hår er fremstillet på to værksteder i Kina, som vi har et tæt samarbejde med. Vi besøger selv de to værksteder i Kina af og til for at sikre, at vi altid får den bedste kvalitet. Og vi kontrollerer også, at de fremstilles med respekt for miljøet og uden børnearbejde. Det synes vi, er vigtigt for både os og dig.

På billedet herunder er det direktøren for den ene af vores to leverandører, der viser en lille extension frem:

Hair extension i crazy color

Kina er meget anderledes – og gadebilledet ligner ikke helt det, vi kender fra Danmark:

gade-kina

Kvalitetskontrol for din og vores skyld

Hver eneste produktion til os gennemgår en streng kvalitetskontrol, som udføres af et konsulentfirma i Kina, vi hyrer til opgaven. Det sikrer dig, at hver eneste hair extension er kontrolleret for bl.a.: God og solid syning, Remi kvalitet (alle hårstrå vender samme vej), farve og meget mere.

Vi får pakket i vores egen emballage direkte på fabrikken, og emballagen er konstrueret, så den beskytter det fine hår bedst muligt.

Hvad får du ud af hair extensions fra os?

Det kan siges ganske enkelt: Længere holdbarhed – bedre og mere naturlig kvalitet – lysægte og en viden om, at dine hair extensions er fremstillet under ordentlige forhold for både mennesker og miljø.

Da vi selv importerer direkte uden mellemled, kan vi sælge den absolutte topkvalitet til ganske fornuftige priser, for den direkte handel med producenterne i Kina sparer ganske mange penge for dig.

Se dem selv på vores shop, hvor du kan handle døgnet rundt med sikker kortbetaling eller via bankoverførsel: Hair extensions

Del på Facebook
  • Ingen Kommentarer
  • Oprettet den 05/09/2009
 
    Ingen Kommentarer

Skriv et svar

* - skal udfyldes